, 2014-12-15

Uvijek se radujte! Bez prestanka se molite! U svemu zahvaljujete! riječi su svetog Pavla apostola koje smo čuli na misi Treće nedjelje Došašća, nedjelje radosti. Bila je to nedjelja radosti u stacionarnom odjelu Rehabilitacijskog centra Sveta Obitelj zbog više razloga. Treća nedjelja Došašća je i nedjelja Caritasa pa je tom prigodom ravnatelj Caritasa don Ante Komadina slavio svetu misu za korisnike stacionara i djelatnike Caritasa. Govoreći o Ivanu Krstitelju pozvao je okupljene da poput Ivana o Svjetlu svjedoče svijetleći svojim dobrim djelima. Misa je bila posebno radosna jer su je svojim pjevanjem obogatile članice ženske klape Drača koje su na taj način željele darivati korisnike stacionara. Svojim anđeoskim pjevanjem razgalile su sve okupljene te unijele radost među korisnike kojima je stacionarni odjel Svete Obitelji drugi dom. Još jedan razlog radosti i veselju bio je i rođendansko slavlje jednog korisnika koje je uz pjesmu, dobro raspoloženje i druženje započelo nakon mise. Djevojkama iz klape Drača iskreno zahvaljujemo s nadom da će biti još ovakvih susreta i druženja. U radosti, naravno!