, 2015-12-04

Jučer, 3. prosinca, proslavljen je Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Caritasove ustanove Nazaret, Sveta Obitelj i Emanuel zajedno s drugim ustanovama i udruženjima iz Mostara koje skrbe za osobe s invaliditetom obilježile su ovaj dan sudjelovanjem na promidžbeno prodajnoj izložbi u Prodajnom centru Mepas. Želja nam je bila da na jučerašnji dan osobe s posebnim potrebama budu vidljivije u društvu u kojem živimo. To je i način približavanja našem cilju kojeg svojim radom nastojimo postići a to je socijalizacija i inkluzija osoba s invaliditetom i njihovo aktivno sudjelovanje u društvu.

Zahvaljujemo svima koji su posjetili naše štandove, te kupili radove osoba s invaliditetom koje svojim radom dokazuju da mogu biti vrijedni i korisni. Posebno zahvaljujemo i svim volonterima koji su jučer s nama proveli ovaj dan. Čestitamo im i njihov dan, dan volontera, uz želju da svojim nesebičnim radom i zalaganjem  čine ovaj svijet ljepšim i boljim.