, 2016-02-09

Na pokladni utorak tradicionalno oblačimo razne kostime i stavljamo maske, te tako, barem na jedan dan, postajemo smješniji, bolji, lošiji, čudniji ili jednostavno drugačiji. Gotovo u svim mjestima i krajevima ovaj se dan obilježava različitim programom koji jamči zabavu i veseli provod. Svi želimo izraditi neku posebnu i originalnu masku, te na što neobičniji način obilježiti ovaj dan.

Današnji dan bio je poseban i u Rehabilitacijskom centru Sveta Obitelj zahvaljujući najprije vrijednim volonterima, koji su pod maskama i u kostimima priredili prigodan program i razveselili korisnike Svete Obitelji.

Uz nezaobilazne krafne i fritule koje su pripremali volonteri, te uz veseli ples i pjesmu na gitari, zajedno su proveli vrijeme u ugodnom druženju. Nije bilo teško primijetiti radost na licima korisnika od kojih su neki i sami bili pod maskama.

Tijekom dana pridružili su im se i učenici Srednje medicinske škole u pratnji svojih profesora koji su donijeli prigodne darove.

Uistinu svi su uživali u ovom neobičnom i posebnom danu koji će svima ostati u lijepom sjećanju.