Novosti

SVETA MISA U "SVETOJ OBITELJI"

 

30.10.2019 14:49
Slika
 

U Rehabilitacijskom centru „Sveta Obitelj“ zadnja srijeda u mjesecu rezervirana je za slavljenje svete Mise za sve korisnike i djelatnike ovog Centra kao i Centra „Nazaret“. Prigoda je to da se zahvali Bogu za sva dobročinstva i milosti kojima prati sve aktivnosti i zalaganja u radu s osobama s invaliditetom. Danas, 30. listopada 2019. godine, svetu je Misu slavio don Niko Luburić, župni kapelan iz mostarske katedrale.

Oslanjajući se na tekst iz Lukina evanđelja u kojemu se Isusu postavlja pitanje o spasenju, naglasio je kako su vjera i dobra djela jedini put koji vodi u Kraljevstvo nebesko. Don Niko je također potaknuo sve okupljene da svoj život žive tako da niti jedan dan ne bude prazna stranica u njihovoj knjizi života.

Na svetoj Misi aktivno su sudjelovali i korisnici iz radionice „Emanuel“ koji su pročitali prvo čitanje i molitvu vjernika.

Kao i do sada, s. Rudolfa je čestitala rođendan svima koji su rođeni u mjesecu listopadu i uručila im prigodne darove, nakon čega je uslijedilo zajedničko druženje.

0 0