Duhovno-obrazovni centar EMAUS

Kuća susreta EMAUS sagrađena je i otvorena u listopadu 2007. godine na mjestu gdje se prije rata nalazio Svećenički dom. Dom je u ratu razoren a 15 godina kasnije obnovljen i prenamijenjen u Duhovno-obrazovni centar.

Obnovu je najvećim dijelom omogućila organizacija Renovabis koju je utemeljila Njemačka biskupska konferencija kao djelotvornu ustanovu solidarnosti njemačkih katolika s ljudima u Srednjoj i Istočnoj Europi.

EMAUS je jedinstveno mjesto namijenjeno održavanju programa profesionalnog usavršavanja, duhovnih obnova i drugih oblika ulaganja u znanje i kvalitetu ljudske osobe.

EMAUS nudi različite vrste usluga, od obrazovnih i duhovnih, do usluga iznajmljivanja prostora za različite namjene. Kroz ove usluge nastojimo osigurati zadovoljstvo svih naših polaznika, posjetitelja i suradnika, pružajući istovremeno visoku kvalitetu rada u domaćinskom ugođaju.

U skladu s našim načelima, profit ustanove EMAUS usmjeravamo u socijalni program Caritasa Mostar te tako dajemo potporu programima Caritasa za djecu, starije i nemoćne osobe, osobe s posebnim potrebama i druge.

Ustanova za obrazovanje EMAUS nudi javnovažeće obuke i kraće treninge usmjerene na stjecanje novih znanja i vještina primjenjivih u različitim životnim sferama. Neovisno jeste li pojedinac ili organizacija koja radi na razvoju cijelog svog kolektiva – neovisno radi li se o stručnom usavršavanju u specifičnim područjima za određenu profesiju ili prilagođavanju općih treninga za Vaše potrebe – i Vi se možete uvjeriti zašto su mnogi pojedinci i organizacije poklonili povjerenje upravo nama za razvoj kurikuluma i treninga za svoje potrebe.
«Renovabis faciem terrae! Obnovit ćeš lice zemlje!» (usp. Ps 104,30)

EMAUS
Duhovno-obrazovni centar 
Potoci bb
BiH – 88208 Potoci (Mostar)
Tel.: 063 290 153
e-mail: info@emaus-mostar.com 
www.emaus-mostar.com
www.facebook.com/emaus.mostar 

0 0