Novosti

25 GODINA DJEČJEG VRTIĆA SVETI JOSIP

 

17.05.2022 13:36
Slika
 

Caritas Mostar upriličio je 11. svibnja 2022. svečanu akademiju u povodu 25. rođendana vrtića Sv. Josip. Neizmjerno smo zahvalni Bogu na svim trenucima koje smo doživjeli i proživjeli s brojnom djecom i njihovim roditeljima u proteklih 25 godina. Kako i priliči u ovakvim prigodama, na početku programa je sve prisutne u velikoj dvorani HDHSK pozdravio ravnatelj Caritasa Mostar don Željko Majić.

Nakon ravnateljeva govora upriličena je predstava „Sveti Josip“ koju su izvela djeca vrtića u suradnji s glumcem Tiborom Orečom, direktorom Lutkarskog kazališta Mostar. U priredbi je nastupila plesna skupina djece koju je uvježbala Dajana Markotić, voditeljica Plesnog kluba „ERIGO-D“ Mostar. Također je nastupio i zbor djece koji su pripremile odgajateljice u suradnji s mamama glazbenicama Lucijom Zovko, Ivanom Filipović i Irenom Kraljević. Nakon predstave se obratila s. Marija Jovanović, ravnateljica Vrtića „Sv. Josip“.

Pri kraju svečane akademije uslijedila je zahvala svima koji su doprinijeli uspješnom djelovanju Caritasova dječjeg vrtića i onima koji su uloženim trudom uljepšali svečanu akademiju. Zahvalnice su dobili mons. dr. Petar Palić, predsjednik biskupijskog Caritasa, ravnatelji don Krešo Puljić, don Ante Tonćo Komadina i don Željko Majić. Zahvalnice su uručene i  dobročiniteljima: Caritasu Njemačke Freiburg, Mag. Sigried Spindlbeck i Caritasu

Oberösterreich Linz, poglavaricama redovničkih zajednica koje su vodile Vrtić: s. Mariangeli Galić i s. Dariji Jovanović kao i ravnateljicama Vrtića: s. Aniti Strujić, s. Lucijana Jelić, s. Marijani Ćuk, s. Florijani  Ruži Penava, s. Dariji Jovanović, s. Mariji Jovanović

te suradnicima Tiboru Oreču, Dajani Markotić, Luciji Zovko, Ivani Filipović i Ireni

Kraljević. Nakon dodjele zahvalnica skupu se obratio mjesni biskup i predsjednika Caritasa Mostar, mons. dr. Petar Palić.

Govorne sadržaje sa svečane akademije možete pogledati u novom izdanju RTV emisije „Dobro je činiti dobro“ koja prati karitativno djelovanje Katoličke crkve u BiH.

https://www.youtube.com/watch?v=X1ehKFuRoTA

0 0