Početak Godine srebrnog jubileja Caritasova vrtića "Sv. Josip"

16.12.2021 08:17
Slika

U mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve u srijedu 15. prosinca 2021. održana je sveta Misa čime je na najbolji mogući način otvorena Godina proslave srebrnog jubileja Caritasova vrtića "Sv. Josip". Predvoditelj Misnoga slavlja bio je ravnatelj Caritasa don Željko Majić, pjevali su polaznici Vrtića, a čitanja su dodijeljena roditeljima. Glavna proslava 25. rođendana bit će održana na sam blagdan Sv. Josipa nebeskog zaštitnika istoimenog Vrtića.

Nitko nije mogao ostati ravnodušan promatrajući djecu i njihovu izvedbe liturgijskih pjesama čime su koordinirale ravnateljica č.s. Marija Jovanović i odgojiteljice. Njihova nesavršenost je zapravo nešto najsavršenije što su toga dana mogli vidjeti sudionici Misnoga slavlja, a u katedrali su uglavnom bili roditelji, braća i sestre te bake i djedovi polaznika Vrtića.

Don Željko je u svojoj homiliji zahvalio svim osobama koje su zaslužne za uspješno djelovanje Vrtića u ovih proteklih 25 godina, bivšim ravnateljima Caritasa Mostar kao i ravnateljicama Vrtića te redovničkim zajednicama koje su ih delegirale za rad u Caritasu.